Olipas taas mukava päivä. Lähettiin aamulla bussilla kohti keskustaa. Oltiin sovittu, et nähään heti kymmenen jälkeen tiimarin edessä, ja näinhä sitä tapahtu. Siitä sitten lähettiin kävelemään lemmikkiliike Parhaaseen Kaveriin. Bogi oli heti kaikkien luiden ja siankorvien luo menossa, mutta niitä me ei sinne menty ostamaan. Tarkotus oli ostaa noutokapula ja uus panta, lähinnä tokoon, mut kumpaakaan sitten ei löytyny. Noutokapulat oli liian isoja ja pantoja en itseasiassa jaksanu kunnolla ees katella. Kummiski sit laukkuun eksy sellanen treeni herkuille tarkotettu pussi, minkä saa kiinnitettuu esim. taskuun yms. Ella osti Viiville uuden hihnan ja Petra, Ripsalle sellasen noutokapulan tyylisen jutun ja jtn herkkuja. Parhaasta Kaverista kun sit lähettiin, ni käytiin Heseltä (hihi) ruokaa, ja lähettiin kohti Noljakkaa, meille. Bussissa oli Bogilla jtn pienoista säätöö, ja sen suusta tuli aina mitä ihmeellisimpiä ääniä. Sit ku päästiin meille asti, ni Viivi tietty tutki talon läpikotaisin, äitin sängyllä olevasta nukesta lähtien. Bogi oli innoissaan, nimittäin Viivin takapuolesta, mut sit ku me alettiin syömään, ni koiratki loppujen lopuks rauhottu. Siinä samalla tuliki sit katottua telkkarista uusinta Voittaja 2009- näyttelystä. Syönnin jälkeen istuskeltiin olkkarissa ja räpsittiin kuvia, ku sitten päätettiin lenkille lähteä tokoilemaan sun muuta. Mnetiinki koulun pihalle, ja nyt olin yllättävän tyytyväinen meidän kaikkiin liikkeisiin.

Paikallaolo: Pysy hyvin,  hieman haisteli maata, mut ei ollenkaan tehny aikeitakaan nousta eikä mitään. Sit ku palasin koiran luokse, ni siinä ennakoi parusasennon.
Seuraaminen kytkettynä: Ihan ok, vielä noin kaksi viikkoa sitten rakas ystävämme, haukkuminen, oli nyt kadoksissa, eikä koko toko treenien aikana, kuulunut koiran suusta kuin muutama haukku. Välillä hieman väljää, mutta muuten ihan ok.
Seuraaminen vapaana: Haukkuminen jäänyt pois, onneksi. Tässä enemmän edistystä, kuin kytkettynä. Suhtkoht nopeat käännökset, tosin voisivat olla tiiviimmät.
Luoksetulo: Nopeaa, tosin tuli vasta toisella käskyllä. Nyt olin tyytyväinen perusasentoon luoksetulon jälkeen.
Liikkeestä seiso: Jälleen vahva liike, ei hiippailua eikä muutakaan. Tosin palatessani ennakoi perusasennon.
Liikkeestä maahan: Aaah, tästä tykkäsin. Olisi voinut hieman nopeammin mennä, mutta ei valittamista.

Kuvia tulee varmaankin ihan tässä lähiaikoina, kuha Petralta saan sen osotteen, minne se ne laittaa.